Imagini şocante în Moldova. O mamă cu copila de 3 ani de mână a fost bătută cu bestialitate de mai multe studente la Medicină

Imagini şocante în Moldova. O mamă cu copila de 3 ani de mână a fost bătută cu bestialitate de mai multe studente la Medicină © Facebook

Imagini şocante au fost surprinse pe o stradă din Chişinău. O femeie a fost bătută de faţă cu fetiţa ei de 3 ani de mai multe studente la Medicină. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi au fost făcute publice de presa de peste Prut.

Mamă din Chişinău, bătută cu bestialitate de studente la Medicină

Totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare, pe data de 23 septembrie. Atunci, femeia mergea pe stradă cu fetiţa sa, iar la un moment dat, mai multe tinere se apropie de ea şi o iau la bătaie. Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că femeia ar fi atras fetelor atenţia cu privire la felul în care sunt îmbrăcate. Scena a durat câteva minute bune, timp în care fetiţa stătea într-o parte şi era martoră la tot ceea ce se întâmplă. Cu adevărat tragic era faptul că micuţa suferea extrem de mult, iar la un moment dat se vede că bătea in picioruş şi plângea.

Bătaia nu a încetat până când în zonă nu a trecut un bărbat, care s-a băgat între ele. De asemenea, fetiţa a fost luată de o femeie de la faţa lcoului, pentru a nu mai urmări imaginile şocante.

Cine sunt agresoarele

Se pare că fetele care au atacat-o pe tânăra mămică din capitala Republicii Moldova sunt studente la Facultatea de Medicină şi Farmacie şi vorbeau în arabă. Conducerea instituţiei le-a pus pe acestea să dea declaraţie, dar momentan nu a fost făcut nicun anunţ cu privire la decizia care se va lua în cazul lor, potrivit Publika.md.

Oamenii legii au deschis o anchetă şi urmează să ofere o decizie în cazul fetelor. Acestea riscă pedeapsa cu închsoare sau pot fi puse să depună muncă în folosul comunităţii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro