Mama copiilor luați de viitură în Prahova, mărturii cutremurătoare: „Cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit”

+2 click pentru
galerie

Mama copiilor luați de viitură în Prahova, mărturii cutremurătoare: „La mine în brațe a murit” © captură video

Inundații de la Sângeru, Prahova s-au mai domolit, dar durerea pe care au lăsat-o în urmă va dăinui pentru totdeauna. Roxana, femeia de numai 22 de ani care și-a văzut copiii murind unul câte unul este distrusă de suferință.

Roxana are numai 22 de ani, iar acum, viața ei nu o să mai fie niciodată ca înainte. Femeia a fost luată de viitură cu tot cu cei 4 copii ai săi și i-a văzut murind unul câte unu, fiind neputincioasă în fața destinului. Mai mult, mezina familiei, o fetiță de numai 9 luni i-a murit în brațe, informează stirileprotv.ro. 

„I-am ţinut până am trecut podul... Aşa au căzut doi copii în apă, nu i-am mai găsit. Ceilalți doi au rămas cu mine, pe saltea. Și cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit. Erau valurile mari.” a spus Roxana, pentru sursa citată. 

„A ridicat-o apa până la tavan... În momentul în care a dat peretele jos, a plecat cu copiii... Toţi cei 4 copii erau în braţele ei. Ce viaţă să mai am dacă toţi ce patru copiii s-au dus, ce viaţă să mai am?...” a spus și tatăl copiilor morți.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro