Gestul cutremurător făcut de mama lui Cosmin, după ce a aflat că fiul ei s-a sinucis. "Nu vreau să cred că este adevărat"

+2 click pentru
galerie

Gestul cutremurător făcut de mama lui Cosmin, după ce a aflat că fiul ei s-a sinucis. "Nu vreau să cred că este adevărat" © Facebook

Mama lui Cosmin Braiş, tânărul de 27 de ani care s-a sinucis într-o pădure de lângă Iaşi, este sfâşiată de durere în urma veştii că fiul ei nu mai este. Femeia era foarte mândră de el şi îl ştia bine.

Mama lui Cosmin muncea în străinătate, acolo unde lupta să le ofere copiilor ei un trai mai bun. Şi chiar reuşise. Femeia şi-a ţinut copiii în şcoală, iar anul acesta, drept mulţumire pentru tot ceea ce au făcut părinţii pentru el, Cosmin absolvise cu brio Facultatea de Farmacie. Totul părea bine în viaţa sa, iar zilelele acestea urma să susţină examenul de Licenţă. Din păcate acest lucru nu se va mai întâmpla, asta pentru că tânărul a decis să încheie socotelile cu viaţa.

Gest cutremurător făcut de mama lui Cosmin

La puţin timp după ce s-a aflat că fiul său nu mai este, Antonela, mama tânărului de 27 de ani, şi-a schimbat fotografia principală de pe Facebook cu una de doliu. Femeia a vrut în acest fel să-şi exprimă suferinţa şi durerea prin care trece. 

Prietenii sunt şocaţi în urma morţii lui Cosmin

Familia şi prietenii sunt şocaţi şi nu le vine să creadă că Cosmin nu mai este. Toată lumea îl ştia un băiat liniştit, cuminte şi extrem de conştiincios la Facultate. Pe pagina de Facebook a mamei sale, toţi cei care l-au cunoscut au transmis mesaje plin de durere şi regret.

"Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te întărească și să îți dea putere. Suntem alături de tine cu gândul și ne rugam la Dumnezeu pentru tine să rezişti durerii şi pentru el sa aibă drum lin spre mântuire. Dumnezeu să îl ierte!, Mi se frânge sufletul... condoleanțe!, Nu vreau să cred că este adevărat, Eram mândră de el, era un copil pe care l-am îndrumat cu mare drag. Condoleanţe familiei şi pe el Dumnezeu să-l ierte, Condoleanţe şi putere să treceti peste acest mare necaz", sunt câteva dintre mesajele primite de mama lui Cosmin Braiş.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro