Mama fetei care a fost ucisă de un fotbalist a luat o decizie şocantă / Imagini exclusive

+6 click pentru
galerie

Crima care a şocat o ţară întreagă, comisă de un fotbalist, a schimbat radicat vieţile părinţilor îndureraţi, iar mama victimei a luat o decizie neaşteptată.

Anca, mama Paulei Dindiligan, fata de 16 ani omorâtă de fotbalistul Eduard Vaida, din Baia Sprie, a plecat definitiv din ţară. Răpusă de durere, după moartea singurului copil a decis să se despartă de soţ, a vândut tot ce avea şi a plecat în Marea Britanie. Recent, ea a cunoscut un alt bărbat, pe care acum îl recomandă drept logodnicul ei, semn că cei doi au gânduri serioase.

Chiar dacă şi-a refăcut viaţa departe de ţară şi pare extrem de fericită, în unele dintre imaginile postate de Anca pe Internet apare, în plan secund, un mic altar dedicat Paulei, unde este aşezată fotografia fetei, cu doliu.

Paula, fiica Ancăi, a fost ucisă în 2014, a doua zi de Crăciun. Autorul: Eduard Vaida (foto jos), un fotbalist din localitate, fostul iubit al fetei, pe care minora îl anunţase că vrea să rupă relaţia. Eduard Vaida a fost condamnat la 15 ani de închisoare, însă pedeapsa primită de criminal nu va putea niciodată să închidă rana din sufletul părinţilor.

La şase luni după ce fiica ei a fost ucisă, Anca Dindiligan a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa web: "Sufletul meu drag şi scump, te iubesc! Ai fost un copil de excepţie, un copil cu mult bun simţ şi respect. Tu nu ai greşit nimănui niciodată... Nu ştiu de ce ţi-a făcut asta, să te ia de lângă mine, să nu te mai am niciodată. Nu o să înţeleg niciodată DE CE? Am rămas pe lumea asta fără niciun rost, fără vlagă şi fără putere. Aştept să ne revedem şi ştiu că va fi în curând! Atunci când vom fi împreună nu o să te mai las singură, PROMIT!"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest