Alertă la Cluj! Mama și fiu, dispăruți fără urmă. Au plecat de acasă și nu s-au mai întors

Alertă la Cluj! Mama și fiu, dispăruți fără urmă. Au plecat de acasă și nu s-au mai întors © observator.tv

Polițiștii din Cluj sunt în alertă după ce o mamă și fiul său, în vârstă de doar doi ani, au dispărut de acasă. Pamela Lingurar și copilul ei sunt de negăsit de mai bine de două zile.

Pamela Viorica Lingurar, în vârstă de 20 de ani, a dispărut de acasă cu fiul ei, iar oamenii legii au fost alertați cu privire la faptul că tânăra nu a mai venit acasă din data de 18 noiembrie. Ultima dată, ei au fost văzuți la cerșit într-un cartier din Cluj, însă rudele spun că nu au mai venit acasă de atunci, scrie observator.tv.

Semnalmente Pamela Viorica Lingurar

- înălțime 1,60 cm, aproximativ 55 de kilograme, păr lung și șaten, ochi căprui și tatuaje pe ambele brațe. 

Mămica în vârstă de doar 20 de ani purta o fustă albastru închis, cu dugi albe, o bluză de culoare roz și cu o vestă neagră de fâș. Rudele sunt disperate, iar polițiștii roagă pe oricine i-a văzut pe cei doi sau are informații despre ei să sune imediat la numărul de urgență. 

Și o familie din Prahova trece prin clipe grele. Rudele  Elenei Călin, o tânără de doar 18 ani, a dispărut în condiții misterioase, sâmbătă, 9 noiembrie. Familia nu i-a anunțat dispariția imediat la Poliție, crezând că poate nu a reușit să răspundă. Au trecut câteva ore și abia apoi tatăl său a căutat-o, oamenii și-au dat seama că este cazul să anunțe autoritățile, care au dat-o în urmărire.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro