Mama Ioanei Condea, înjurată de o polițistă, imediat după ce fata ei a murit: "O javră de femeie"

Mama Ioanei Condea, înjurată de o polițistă, imediat după ce fata ei a murit: "O javră de femeie" © Facebook

Ioana Condea s-a stins din viață ieri, într-o clinică din Germania, după cinci ani în care s-a luptat pentru viața ei.

Tânăra de 24 de ani a fost bătută crunt de bărbatul care a obligat-o să se prostitueze și încă din 2014 zăcea într-o stare vegetativă pe un pat de spital. Mama Ioanei, Grațiela Condea, este sfâșiată de durere după ce copilul său s-a stins, iar acum se luptă să își aducă fiica în România, pentru a înmormânta cum se cuvinte.

Zeci de oameni încearcă să o ajute pe femeie greu încercată de soartă, dar iată că Grațiela Condea nu a primit doar mesaje de alinare. Femeia a distribuit o știre despre fiica ei pe Facebook, iar o polițistă, pe nume Alina Andrei, i-a adresat injurii fără motiv. 

"Să-i dea colega ei care a dus-o la prostituție, cât despre maică-sa ne doare undeva. Când au dat oamenii cu suflet bani pentru ea în loc să stea în Germania și-a făcut renovări în casă și a zis că pentru Daviduț(nr. copilul Ioanei Condea). Țăranca dracului plânge pe la televizor. De ce ți-ai lăsat copilul să plece! De ce nu ai trimis o la muncă?", a scris femeia, pe Facebook. 

Comentariul a stârnit un val de reacții, iar oamenii au sărit imediat în apărarea Grațielei Condea. "Dacă ești cadru de poliție nu așa se vorbește! / Pff ce caracter infect ! / Sterge-ți comentariile că te faci de râs." 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro