Mama lui Mihai Sturzu, gest extrem, la 70 de ani! Mărturie incredibilă a artistului

+3 click pentru
galerie

Mihai Sturzu a reuşit să-şi molipsească şi mama, după ce a renunţat la muzică şi politică pentru a deveni pilot, iar cea care i-a dat viaţă a decis să facă un gest extrem.

Invitat la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 16.15, la Antena Stars, Mihai Struzu mărturiseşte că mama lui a luat o decizie inredibilă, la 70 de ani. „Mama a fost suporterul meu nr. 1 şi, în plus, vrea să sară cu paraşuta. Are 70 de ani şi totuşi zice că vrea să sară după ce ia pensia”, declară artistul care a renunţat la cariera muzicală şi la politică pentru deveni pilot. Mihai Sturzu îşi aminteşte cu nostalgie de perioada în care era celebru, iar fetele îi cădeau la picioare. „După prima apariţie ca prezentator TV, am fost agăţat de cea mai frumoasă fată din tren. Bâlbâiam de fericire... În momentul ăla mi-am dat seama că merită să fii celebru”, povesteşte Mihai.

Mihai are o iubită, sunt împreună de patru ani şi îşi doresc un copil. Vedeţi ce spune artistul despre acest „proiect”, astăzi, începând cu ora 16.15, la „Refresh by Oana Turcu”, pe Antena Stars!

Despre visul de a devenit pilot, Mihai Sturzu povestea, în urmă cu aproape un an: ''Aviaţa este visul copilăriei. Eu am copilărit în anii de comunism, locuiam în Braşov, în inima ţării, cu conştiinţa supremă a faptului că noi nu puteam ieşi din ţară. Ţin minte că mă uitam pe cer şi vedeam avioane şi-mi imaginam cum ar fi să fiu într-un avion, cum ar fi să vezi lumea de sus. Niciodată nu e prea târziu să-ţi trăieşti visurile. La 32 de ani m-am apucat să fac primele cursuri de pilot privat şi mi-a plăcut atât de mult încât nu m-am putut abţine, aşa că am continuat studiile în domeniul aviaţiei''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro