Mama Luizei Melencu, autodenunț în direct. A povestit cum își trecea fiica granița, ilegal

Mama Luizei Melencu, autodenunț în direct. A povestit cum își trecea fiica granița, ilegal © Arhivă

Moment incredibil, chiar în direct, al cărei protagonistă a fost chiar mama Luizei Melencu. Invitată la o emisiune, Monica Melencu s-a autodenunțat și a mărturisit că obișnuia să își treacă ilegal fiicele granița, neavând procura necesară.

Monica Melencu a recunoscut că își trecea ambele fiice granița, în mod ilegal, fără să aibă procura cerută de lege, prin intermediul căreia tatăl fetelor își dă acceptul scoaterii copilelor din țară. Mama Luizei, una dintre tinerele dispărute la Caracal, a povestit cum obișnuia să facă acest lucru prin punctul de la Bechet, scoțând din buzunar câte 100 de euro pentru vameși, potrivit RomâniaTV.

„Eu, timp de 7 ani, am adus-o în Italia pe Luiza. O treceam pe la Bechet. Dădeam 100 de euro. Nu doar o dată, timp de 7 ani am trecut-o și nu doar pe ea, ci pe amândouă fetele. Eu le aduceam pe amândouă și când erau mai micuțe. Fiica mea venea la noi, câte două luni de zile, fără noi”, a povestit Monica Melencu.

Monica Melencu vrea să negocieze cu proxiniții

Potrivit lui Tonel Pop, avocatul Monicăi Melencu, femeia vrea să ajungă la o înțelegere cu presupușii proxeneți care îi țin fiica ostatică. Refuză să accepte că Luiza este moartă și susține cu tărie că ea este în viață și în mâinile unor traficanți de carne vie.

„Femeia vrea să negocieze un schimb cu proxeneții. Ei să îi dea fata înapoi, iar Gheorghe Dincă și întreaga lui familie să fie reținută după gratii, fiindcă par a fi toți vinovați”, a explicat Tonel Pop.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro