Mama Luizei Melencu, declaraţie şoc despre fiica lui Gheorghe Dincă: "A uitat sau nu vrea să recunoască"

Mama Luizei Melencu, declaraţie şoc despre fiica lui Gheorghe Dincă: "A uitat sau nu vrea să recunoască" © arhivă

Se reaprinde scandalul! Mama Luizei Melencu a făcut o declaraţie şocantă despre fiica "monstrului din Caracal", privind abuzul la care ar fi fost supusă de Gheorghe Dincă, în copilărie. Toată lumea a făcut acuzaţii grave privind acest aspect încă de la începutul anchetei, dar Daniela Dincă a negat. Unde se află adevărul, până la urmă?!

Vecinii au dezvăluit jurnaliştilor că Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a plecat de acasă pentru că se săturase de aşa zisele abuzuri ale tatălui. Familia însă, nu a confirmat niciodată aceste informaţii. Surse din anchetă confirmă ipoteza şoc, potrivit România TV. 

Daniela Dincă ar fi fost abuzată timp de 7 ani de tatăl ei, de la 11 la 18 ani. Pe când avea 14 ani, a fost trimis la bunicii din partea mamei, dar când se întorcea în vacanţe, ar fi revenit şi... coşmarul. Conform aceleaşi surse, Elena Dincă, mama Danielei, ar fi ştiut totul! Însă, nu ar fi luat atitudine în faţa "monstrului din Caracal" pentru că îi era frică şi a decis să o trimită la părinţii ei, să o ţină departe de orori. 

Fiica lui Gheorghe Dincă a spus că va trimite un comunicat scris în care va lămuri aceste zvonuri, după ce Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a afirmat că Gheorghe Dincă ar fi violat-o.

De aceeaşi părere este şi mama Luizei Melencu. Monica Melencu susţine că "doamna Dincă a uitat sau nu vrea să recunoască, a spus că a violat-o Dincă". 

Tonel Pop, dezvăluire tulburătoare

Pare-se că, potrivit celor spuse de Tonel Pop, Daniela Dincă a mărturisit unui procuror că ar fi fost violată de tatăl ei, dar nu vrea să face această mărturisire şi în scris.

"Mi-a spus procurorul Pătuleanu. O am pe fata lui Dincă, spune că a fost violată de tatăl ei, dar nu vrea să dea în scris. Nu ştiu ce să fac cu ea!", a spus Tonel Pop. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro