Mama Valentinei Nica, din ce în ce mai îndurerată! În curând procesul lui Cosmin Dan va începe

Mama Valentinei Nica, din ce în ce mai îndurerată! În curând procesul lui Cosmin Dan va începe © Facebook

E din ce în ce mai greu pentru doamna Milica, mama Valentinei Nica, tânăra care a fost incendiat-o de fostul iubit în luna februarie, într-un apartament din Buzău. Aceasta transmite des mesaje dureroase pe reţelele de socializare. 

Mama Valentinei Nica şi-a pierdut singurul copil. Recent, pe pagina sa a apărut un mesaj în care vorbeşte despre cât de multă încredere a avut fiica ei în persoanele care i-au făcut rău, mai ales în Cosmin, cel care i-a curmat viaţa. La fel ca toţi cei care au cunoscut-o pe Valentina, mama fetei plânge şi nu înţelege de ce s-a întâmplat o asemenea tragedie.

"Viaţa mea tu erai, mami 😭😭😭suflet nevinovat ai dus persoane în casă fără să stii ce interes, invidie şi răutate au avut să te distrugă 😭😭😭 tu ai avut încredere ai crezut ca toată lumea e la fel de bună şi darnică cum erai tu 😭😭😭😭 ai făcut mult bine Dumnezeu are grijă de inimioara ta bună ❤🌹☘🌹Nu meritai, mami 💔💔💔😭😭😭😭😭", a scris mama Valentinei Nica. 

"Mi-e tare dor de tine, Valentina!💔😭💔😭💔😭💔 Tu, mami, erai viaţa si fericirea mea 😭😭😭😭😭", a mai scris mama Valentinei pe reţelele de socializare. 

Cosmin Dan riscă închisoare pe viaţă pentru fapta sa. Acesta este cercetat pentru omor calificat. Pe 24 octombrie va fi dus în faţa judecătorilor. Cosmin Dan şi avocatul lui ar fi pregătit deja o strategie. "Eram băut și drogat! N-am știut ce fac! Iertați-mă. Îmi pare rău", ar urma să le spună Cosmin Dan judecătorilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro