Mama Valentinei Nica, reacţie sfâşietoare după ce a aflat de sentinţa criminalului: „În 10-12 ani e liber!”

Mama Valentinei Nica, reacţie sfâşietoare după ce a aflat de sentinţa criminalului: „În 10-12 ani e liber!” © arhivă

Cosmin Dan, tânărul care a incendiat-o pe Valentina Nica a fost condamnat în primă instanţă la 24 de ani de închisoare. Mama fetei şi-a strigă durerea şi a avut o primă reacţie în privinţa deciziei magistraţilor.

Cosmin Dan a fost condamnat în primă instanţă la 24 de ani de închisoare, la un an după crimă. În acest timp au avut loc şase termene de judecată. Pedeapsa este, de fapt, formată din 23 de ani de închisoare pentru omor calificat și încă un an, o treime din pedeapsa pentru distrugere. 

De asemenea, tânărul este obligat de instanță să achite despăgubiri în valoare de 160.000 de lei. Decizia magistraților nu este definitivă.

Reacţia mamei Valentinei Nica

Milica Dodan, mama Valentinei Nica, a primit vestea condamnării lui Cosmin Dan cu amărăciune. Femeia se declară distrusă şi este convinsă că în 10-12 ani, criminalul fiicei sale va fi eliberat.

„Sunt distrusă! Nu pot să cred că instanța i-a putut da o asemena pedeapsă. După cum se aude, în 10-12 ani e liber. Mai ales cu acest recurs compensatoriu, e bine dacă face jumătate din pedeapsă. (…) Voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca lucrurile să nu rămână așa”, a povestit Milica Dodan pentru reporterbuzoian.ro.

Femeia se află în Italia şi are mai multe probleme de sănătate. În curând se va întoarce în ţară pentru a organiza parastasul de un an al Valentinei. Conform aceleaşi surse, Milica Dodan este hotărâtă să angajeze doi avocaţi pentru ca inculpatul să obţină condamnarea maximă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro