Mama-copiliță, atacată noaptea, în casă? Tânăra se teme pentru viața ei

Mama-copiliță, atacată noaptea, în casă? Tânăra se teme pentru viața ei © captura video

E speriată de moarte! Mama-copiliţă, care la 21 de ani are patru prichindei, plânge de disperare, de când ar fi fost atacată noaptea, chiar în casa în care stă cu cei mici. Pe tânăra Elena aţi cunoscut-o acum câteva săptămâni, la Acces Direct. Atunci când ne-a spus povestea ei: mama sa ar fi vândut-o când avea doar 12 ani, unui bărbat în vârstă de 56 de ani. 

Bărbat alături de care fata a şi făcut patru copii. Ei bine, de această dată, tânăra chiar nu ştie ce să mai facă şi spune că îi este teamă să mai iasă pe stradă din cauza individului care ar fi ameninţat-o. Cine este însă acest om şi ce s-a întâmplat, mai exact, a povestit în platoul la Acces Direct.

Momente cumplite pentru mama-copiliţă, care la 21 de ani are patru prichidei! Fata parcă este născută sub steaua blestemului. 

"M-a ameninţat, mi-a speriat copiii. A intrat peste mine în casă la 1 noaptea, două noaptea. O condamn pe mama. M-a vândut la 12 ani.", a declarat tânăra, la Acces Direct. 

Mama copiliță a fost condamnată la o viață greu de inaginat. Tânăra a făcut dezvăluiri care șochează. "Am primit un mesaj de la o doamnă din străinătate și m-a întrebat dacă am primit 200 de euro. El a intrat în intimitatea mea și mi-a terfelit imaginea. Omul respectiv, Remus, a venit în noaptea de Revelion cu un vocabular de nedescris. El a vrut să ne împăcăm pentru că a văzut că nu mai vin bănuții. Profită de mine și de copiii mei. Am făcut plângere la poliție, dar mi-au zis că totul e online.", a mai spus tânăra.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro