Mămică din Bistriţa, dată în judecată de spitalul din Bistriţa. Ce a putut să scrie într-o postare pe Facebook

Mamă de gemeni dată în judecată © Foto: Facebook

O mămică din Bistriţa a fost dată în judecată de reprezentanţii spitalului din Bistriţa ca urmare a unei postări pe Facebook. Femeia, extrem de revoltată de felul în care medicii s-au comportat cu gemenii ei, a răbufnit pe reţelele sociale.

Femeia a fost internată cu bebeluşii de 8 luni pe 1 decembrie la spitalul din Bistriţa şi tocmai după o lună, când starea acestora s-a agravat, medicii au decis să o transfere la spitalul din Cluj. Într-un mesaj pe Facebook, Rebeca Rebrean a povestit cum s-a întâmplat totul şi a adus jigniri medicilor ca urmare a felului în care s-au raportat la gemenii ei.

CITEŞTE ŞI: ÎNTREBAREA ZILEI: Ştiai care este este cea mai mare diferenţă de vârstă între gemeni?

"Dacă nu le dai bani, te lasă să mori. Copilul meu era să moară la mine în braţe şi doamna doctor Cojol de la Bistriţa nu a făcut nimic, m-a lăsat să urlu pe coridorul spitalului de la ora 8 dimineaţa până la 3 după-amiază când s-a albăstrit copilul tot la faţă. Copilul era sub tratament de o lună de zile la doamna doctor Cont, dânsa era plecată în concediu şi a înlocuit-o doctoriţa Cojol. (…) Când am ajuns la Cluj cu copilul, medicii de aici, de la Pediatrie, mi-au spus că viaţa copilului era contra cronometru, deci era să moară. M-a ţinut o lună la Bistriţa şi m-a trimis cu copilul la Cluj aproape mort.", a scris Rebeca Rebrean pe Facebook. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro