Manechin spânzurat de un pod în Mangalia. Oamenii legii, în stare de şoc când au văzut despre cine este vorba

+3 click pentru
galerie

Manechin spânzurat de un pod în Mangalia. Oamenii legii, în stare de şoc când au văzut despre cine este vorba © ISU Mangalia

Situaţie neobişnuită, joi seara, în Mangalia. Autorităţile au intervenit de urgenţă, după ce oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la o posibilă persoană spânzurată de un pod.

Poliţiştii, şocaţi când au ajuns la faţa locului

Oamenii legii au ajuns de urgenţă la podul din Mangalia, acolo unde trecătorii au văzut o siluetă care atârnă de marginea podului. Oamenii au crezuut că este vorba de o sinucidere. Mare le-a fost, însă, uimirea oamenilor legii atunci când au constatat că era vorba de nimic mai mult decât un manechin.

Manechin spânzurat de pod

Manechinul era îmbrăcat într-o salopetă, iar în loc de cap era pusă o minge, totul pentru a da impresia unui bărbat spânzurat. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cine a pus manechinul acolo, dar mai ales, care a fost scopul. Există posbilitatea ca persoana care a dus manechinul în acel loc să fi făcut o glumă faţă de autorităţi, dar este luată în calcul şi varianta potrivit căreia manechinul atârnat de pod să reprezintă un semnal de alarmă.

Bărbat spânzurat, după ce a abuzat-o pe fiica concubinei

Dacă în cazul de mai sus a fost vorba de o alarmă falsă, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi într-o comună din Giurgiu, în urmă cu câteva zile. Acolo, un bărbat de 53 de ani s-a sinucis, după ce a abuzat de fata femeii alături de care trăia în concubinaj. Un vecin al bărbatului  fost cel care i-a descoperit trupul neînsufleţit şi a alertat autorităţile. Ulterior, fetiţa a fost dusă la spital pentru îngrijiri. Copila de 11 ani urmează să să fie consultată în cadrul unor şedinţe psihologice pentru a reuşi să treacă peste trauma suferită.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro