Manelist de top, bătut de un interlop, la nunta organizată de Adi Minune / Autorul este nepotul unui urmărit internaţional celebru

+4 click pentru
galerie

Cunoscutul lăutar Mihăiță Piticu a trăit clipe de groază la o nuntă la care naș a fost celebrul Adi Minune, după ce ar fi avut un conflict violent chiar cu nepotul unuia dintre cei mai căutați infractori români.

Potrivit unor surse din anturajul artistului, Mihăiță Piticu ar fi fost angajat să cânte la nunta unui cuplu al cărui părinte spiritual a fost chiar Adrian Minune. Sursele citate spun că, la un moment dat, Mihăiță Piticu ar fi fost atacat de unul dintre invitați, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Romeo Argintaru. Acesta din urmă l-ar fi bătut pe Piticu, după care i-ar fi luat și banii pe care, într-o oarecare măsură, tot el îi plătise pentru dedicații.

După incident, lăutarul agresat ar fi încercat să facă public incidentul, însă, din motive doar de el știute, a renunțat. Romeo Argintaru ar fi nepotul lui Romeo Ursu, zis Boenică (foto jos), un bărbat aflat pe lista celor mai căutați români și care este acum stabilit în Iordania, țară care nu are un acord de extrădare cu România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest