Manevră neaşteptată a interlopilor care l-au jefuit pe socrul Antoniei de un milion de euro / Asta a pus capac!

+3 click pentru
galerie

Interlopii care l-au jefuit pe Joshua Castellano de un milion de euro şi-au semnat sentinţa, cu un gest care l-a scos din minţi pe afacerist.

Dacă în urmă cu doar câteva luni era decis să îi ierte pe foştii angajaţi care i-au furat din casă bani şi obiecte în valoare de un milion de euro, cu o condiţie – să i se returneze o parte dintre bunurile sustrase -, acum Joshua Castellano este decis să meargă până la capăt. Motivul: hoţii s-au sucit şi nu au mai recunoscut faptele, aşa că a fost nevoie ca dosarul să ajungă în faţa judecătorilor, pentru confirmarea începerii procesului. „Respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii Barbu Eugen şi Diaconu Gheorghe-Lilian, prin apărători aleşi. Constată competenţa materială şi teritorială a instanţei, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 12.334/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privind pe inculpaţii Barbu Eugen şi Diaconu Gheorghe-Lilian, a legalităţii administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul BARBU EUGEN, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat şi pe inculpatul DIACONU GHEORGHE-LILIAN, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat”, au decis magistraţii.

Surse din anturajul milionarului spuneau, la puțin timp după reținerea suspecților, că Joshua Castellano l-ar fi promis că, dacă îi returnează ceasurile, își retrage plângerea și renunță la bani și bijuterii. Numai că, din ce se cunoștea la momentul respectiv, ceasurile fuseseră deja vândute în străinătate, iar hoții apucaseră chiar să risipească o parte din banii câștigați.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro