Marcel Vela a anunțat când va lua sfârșit pandemia. Lucrurile vor reveni la normal cu o singură condiție: „Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe” / VIDEO

Marcel Vela a anunțat când va lua sfârșit pandemia © Arhiva

Marcel Vela, ministrul de Interne, a intrat din nou în legătură cu cei din mediul online, cărora le-a transmis un mesaj de mulțumire, dar le-a răspuns și la anumite curiozități legate de pandemia de coronavirus. 

Ministrul de Interne al României, Marcel Vela, păstrează tradiția și intră încă o dată în legătură cu românii, prin intermediul online-ului. 

Astfel, politicianul și-a început discursul video cu un mesaj de mulțumire, dar cu ajutorul căruia i-a îndemnat pe români să respecte măsurile de siguranță, astfe încât, pas cu pas, să revenim la normalitate. 

"Am purtat cu toţii pe umeri o responsabilitate imensă, o purtăm în continuare, iar miza acestei bătălii a fost şi este cel mai de preţ dar al fiecărei zilei: sănătatea. Toate îşi pierd valoarea atunci când omul pierde sau îşi pune în pericol sănătatea. Cu acest lucru în minte, avem datoria de a ne înarma în fiecare zi cu responsabilitate faţă de noi, faţă de cei dragi, cu responsabilitate faţă de întreaga comunitate", așa și-a început discursul Marcel Vela.

Ulterior, ministrul de Interne a vorbit despre revenirea la viața normală, de dinainte de pandemie. Când și cum se va putea întâmpla acest lucru, depinde doar de noi toți, conform spuselor ministrului. 

”Această bătălie cu noul coronavirus nu a fost câştigată. Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, în funcţie de fiecare dintre noi. Rămâne la latitudinea noastră, la alegerea noastră, la decizia noastră cum să ne comportăm acum, astăzi, mâine şi în fiecare zi din viitor, pentru că acest comportament va aduce mai aproape sau mai departe normalitatea şi viaţa de dinainte", a mai spus Marcel Vela. ministrul de Interne. 

Mai apoi, Vela a ținut să precizeze și faptul că doar împreună și respectând toate regulile impuse de autorități vom învinge virusul ucigaș din China. 

”Acum am arătat mai mult ca niciodată ca putem fim uniți. Îmi doresc să arătam asta și în continuare și să ne purtăm în fiecare zi unul altuia de grijă, prin respectarea măsurilor anunțate. Astfel încât, la final să fim învingători cu toții și să trece cu bine și peste asta”, a mai spus Vela. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro