Maria a dispărut dintr-un spital din Craiova, trupul neînsuflețit i-a fost găsit într-un râu de la marginea orașului

Maria a fost găsită moartă © Arhiva

Caz dramatic la Craiova, acolo unde o femeie care a dispărut în luna ianuarie dintr-un spital de psihiatrie, a fost găsită acum. Din păcate, trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit într-un râu de la marginea orașului.

Maria, femeia în vârstă de 61 de ani, din comuna Melinești, Dolj, a fost găsită abia acum. După ce a fugit în luna ianuarie dintr-un spital de păihiatrie din Craiova, acum a fost găsită înecată într-un râu de la marginea Craiovei. Familia femeii este devastată de durere, însă a ținut să mulțumească tuturor celor implicați în găsirea Mariei.

Pe data de 29 ianuarie, Maria a fost internată la Clinica de Psihiatrie din Craiova, fiind diagnosticată cu episod psihotic și delir. Deși se afla sub tratamentul sedativelor, la scurt timp de la internare, familia bătrânei a fost sunată și anunțată că Maria este de negăsit.

Politişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o baltă din zona Valea Fetii, din Craiova, se află trupul unei persoane, care pare să se fi înecat. Din cercetările efectuate, politiştii au stabilit ca este vorba despre femeia de 61 de ani, din Melineşti, a cărei dispariţie a fost sesizată la data de 30 ianuarie. În cauză, politiştii au dispus efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate în vederea lămuririi stării de fapt”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Pentru că a dispărut din spital, familia femeii a depus plângere penală împotriva angajaţilor spitalului, iar oamenii legii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru neglijenţă în serviciu.

De asemenea, aamenii legii fac cercetări și pentru a stabili dacă femeia s-a înecat sau a fost ucisă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro