Maria Ghiorghiu a făcut anunțul despre Gheorghe Dincă. Ce urmează să pățească criminalul din Caracal

Maria Ghiorghiu a făcut anunțul despre Gheorghe Dincă. Ce urmează să pățească criminalul din Caracal © Facebook / Arhivă

În timp ce o țară întreagă privește, consternată, tot ceea ce se întâmplă în cazul din Caracal, așteptând o concluzie, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu oferă chiar ea un posibil deznodământ.

Pe blogul ei, Maria Ghiorghiu a făcut o postare cu titlul: „MONSTRUL DIN CARACALVA SFÂRȘI ÎN PUȘCĂRIE ???”

Acolo, Maria Ghiorghiu vorbește despre ce ar putea păți Gheorghe Dincă, dar și despre Alexandra și Luiza, cele două fete răpite de acesta, fete despre care clarvăzătoarea susține că trăiesc.

„Dragii mei,

În această seară, în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune așa:

"Singura lui şansă de supraviețuire, a arestatului, este încadrarea în muncă, că să supraviețuiască."

Dragii mei, acest individ spune numai minciuni ! Își bate joc de Autorități și scornește tot ceea ce-i dă prin cap sau tot ceea ce a făcut înainte de LUIZA și de ALEXANDRA. El acoperă pe toți ceilalți complici în traficul de carne vie. ALEXANDRA și LUIZA trăiesc și au fost vândute traficanților de carne vie pentru prostituție. Dar Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului va ocroti aceste fete și, la un moment dat, fetele vor apărea și vor spune absolut tot ce li s-a întâmplat și-i va descoperi pe toți cei care fac parte din această caracatiță”, a scris Maria Ghiorghiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro