Anunţul cutremurător al Mariei Ghiorghiu: "Ninsori abundente peste culturi şi pomi"

Anunţul cutremurător al Mariei Ghiorghiu: "Ninsori abundente peste culturi şi pomi" © Facebook

Maria Ghiorghiu a făcut un anunţ cutremurător pe blogul său. Cunoscuta clrvăzătoare susţine că iarna va lovi din nou, deşi este primăvară. 

Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său să ne aşteptăm la zăpadă. Clarvăzătoarea nu ştie exact unde va fi din nou iarnă, însă susţine că i s-a arătat faptul că va ninge peste pomii înfloriţi şi peste culturi. 

"Aud glas care spune aşa: "E frig! E o diferenţă mare, ca de la cer la pământ, între ziua de ieri şi cea de astăzi în care ninge ca-n mijlocul iernii." Şi văd copacii cu frunze verzi şi o tânără care vorbeşte cu cineva nevăzut de mine,şi care, se plânge de vremea rece, într-un anotimp în care ar trebui să fie cald. Iată dragilor, cum din păcate, vom auzi de ninsori abundente, peste culturi şi pomi cu flori şi roade. Unde anume se va întâmpla sau când, vom afla pe parcursul timpului", a scris Maria Ghiorghiu. 

Ar urma să ningă, însă clarvăzătoarea nu a precizat în ce zonă din ţară se va întâmpla asta. Ca de obicei, Maria Ghiorghiu îi îneamnă pe oameni să se roage. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro