Maria Ghiorghiu anunţă un nou episod de iarnă: "Va strica absolut tot"

Maria Ghiorghiu anunţă un nou episod de iarnă: "Va strica absolut tot" © Facebook

Maria Ghiorghiu a făcut un anunţ cutremurător! Cunoscuta clarvăzătoare susţine că urmează să vină un nou episod de zăpadă, deşi suntem la finalul lunii martie. 

Maria Ghiorghiu a publicat pe blogul ei un articol în care vorbeşte despre un nou episod de iarnă. Ar urma să ningă, însă clarvăzătoarea nu a precizat în ce zonă din ţară se va întâmpla asta. Maria Ghiorghiu în îndeamnă pe oameni să se roage pentru că zăpada ar strica totul acum, mai ales că pomii au înflorit deja, iar viţa de vie a înmugurit. 

"În aceasta după amiază, în timp ce scriam aici pe blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd în dreapta mea o localitate in care, acoperişurile caselor erau acoperite cu zăpadă proaspăt căzută, de circa 10-15 cm! Era un adevărat peisaj de iarna dragilor. Dragii mei, vom avea mari surprize neplăcute in ceea ce priveste vremea.
Pomii au inflorit, florile sunt si ele frumoase si multicolore, grădinile de asemenea, iar viţa de vie deja a înmugurit. Daca vine un nou episod de iarna fratilor, va strica absolut totul. Dar ce putem face in faţa acestor vremi si vremuri?"
, a scris Maria Ghiorghiu. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro