Maria Ghiorghiu, avertisment înfiorător despre virusul mortal din China: „Alertă mare!”

Maria Ghiorghiu, avertisment înfiorător despre virusul mortal din China © Facebook

Virusul mortal din China care face ravagii a pus întreaga lume în alertă. Sunt mulți oameni care vorbesc despre acest subiect extrem de fierbinte, printre care și clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, care susține că a prevăzut acest eveniment dezastruos, încă de acum aproape doi ani.

Maria Ghiorghiu le-a scris cititorilor ei că, din păcate, o premoniție mai veche s-a adeverit și că este mare alertă la nivel mondial.

„Din păcate, și cu durere în suflet, vă spun că această nenorocire tocmai a început în China, a ajuns și în SUA, iar la nivel global este alertă mare din pricina acestui virus mortal. Să ne rugăm Domnului și Maicii Domnului ca să ne ocrotească și să lumineze mintea medicilor, pentru a găsi un medicament care să omoare acest virus”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul ei.

În postarea din 2017, prezicătoarea scria despre „un nou virus mortal”, care „va decima lumea”. Spunea că omenirea urmează să se confrunte cu un astfel de virus, care va face victime în masă, fără a putea preciza unde va începe „acest măcel”.

Ce este coronavirus

Coronavirus este numele virusului mortal apărut în China, care a făcut zeci de victime. A apărut într-o piață din orașul Wuhan, pornind se pare de la lilieci și șerpi, considerate delicatese în Asia. Wuhan, oraș în care locuiesc 11 milioane de oameni, dar și Huanggang și Ezhou au fost închise și puse sub carantină. Nu circulă trenuri sau autobuze, iar nimeni nu poate intra sau ieși din orașele respective.

Virusul a ucis deja 25 de persoane.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro