Maria Ghiorghiu, mesaj cutremurător! Celebra clarvăzătoare prevede o tragedie, într-o biserică: „Târăște de mână un om bolnav”

Maria Ghiorghiu, mesaj cutremurător! Celebra clarvăzătoare prevede o tragedie, într-o biserică: „Târăște de mână un om bolnav” © arhivă

După ce a prezis moartea polițitstului Cristian Amariei, Maria Ghiorghiu a postat un nou mesaj cutremurător pe blogul ei personal. 

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu prevede o tragedie fără egal, într-o biserică. Pe blogul ei personal, aceasta a povestit cel mai întunecat scenariu al unui om care târăște un cadavru în Casa Domnului și vorbește, detaliat, despre creștinism. 

„În această dimineață în zori, m-a trezit un glas care spunea tare revoltat așa: 
  
                                 "Ne-am botezat creștinește, să murim creștinește!" 
Clipă în care văd cum intră aproape cu forța, un bărbat într-o Sfântă Biserică, care deja era plină de credincioși. 
Acest bărbat târăște de mână un om bolnav, sau poate chiar un trup fără viață. 
Cel care era târât fraților, nu mai dădea semne de viață, iar cel care-l târa pe jos, o făcea de parcă ar fi avut un sac de cartofi. 
Acel trup care părea fără viață a fost lăsat în Sfânta Biserică în mijlocul credincioșilor. 

Dragii mei, așa este. Dacă am fost botezați în Sfânta Biserică, atunci și când plecăm din această viață, trebuie să fim în Sfânta Biserică. 
Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului  ca să ne ne dăruiască sănătate și iertare de păcate, Credință, Nădejde și Dragoste. De vom ține strâns toate acestea, cu siguranță vom trăi creștinește și vom pleca din lume, tot creștinește”
a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro