Maria Ghiorghiu, mesaj cutremurător în cazul Sorinei: „Era singură”

Maria Ghiorghiu, mesaj cutremurător în cazul Sorinei: „Era singură” © spynews.ro

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a scris despre subiectul micuței Sorina, după ce a avut, din nou, o viziune. De data aceasta, fetița din Baia de Aramă apărea încercând să se joace singură și era tare tristă!

La scurt timp după ce s-a stabilit că micuța Sorina poate pleca oricând din țară, în America, să înceapă o nouă viață alături de familia adoptivă, Maria Ghiorghiu a avut o premoniție. Clarvăzătoarea spune acest caz este departe de a fi încheiat și că fetița nu i-a apărut fericită.

„Iată cum, și-n această noapte, un glas spunea așa: ”Au apărut dovezi noi în cazul Sorina!” Clipă în care, deși eram cu ochii pe monitor,o  văd pe micuța Sorina sub coroana verde a unui copac, a unui pom, jucându-se la umbra copacului. Era îmbrăcată cu un tricou și pantalonași scurți de culoare bleu sau vernil. Micuța Sorina era tare tristă, chiar dacă părea că-și caută ceva că să se joace. Era singură pe iarbă verde de sub pom și se invartea în jurul lui, de parcă ar fi căutat ceva. Prieteni dragi, m-am rugat, mă rog și mă voi ruga pentru micuța Sorina (și nu numai) ca s-o aibă Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului în fiecare clipă în grijă și în paza Sa.”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Sorina poate pleca oricând din ţară

Ramona Săcărin a mers vineri la Serviciu de Paşapoarte şi l-a luat pe cel al Sorinei, după ce fusese reţinut de Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Ramona Săcărin a declarat că nu ştie când vor pleca deoarece nu şi-au făcut planuri, pentru că nu ştiau când vor intra în posesia documentului pentru a putea părăsi ţara.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro