"Sorina va reveni în România"! Anunţ şoc din partea Mariei Ghiorghiu

"Sorina va reveni în România"! Anunţ şoc din partea Mariei Ghiorghiu © Facebook

Sorina, fetiţa adoptată de familia Săcărin, a ajuns în Statele Unite. Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o premoniţie şoc. Aceasta susţine că Sorina se va întoarce în România. 

Maria Ghiorghiu spune că a auzit un glas miercuri dimineaţă, care îi spunea că lucrurile nu se încheie aici, iar micuţa Sorina ar urma să revină în România. 

"Am scris câteva articole cu şi despre micuţa Sorina, luată cu forţa din familia Şărămăt. Şi cu fiecare articol în ordinea lui cronologică, spuneam că este foarte posibil ca micuţa Sorina să revină acolo unde îşi doreşte, adică la familia în care a crescut. Şi aşa va fi dragii mei! Sorina se va întoarce în România la un moment dat. Sora ei mai mare va merge să o aduca acasă. Dar iată ce spunea un glas astăzi în zori: "Sorina? Micuţa Sorina? Lupta cu familia Săcărin continuă!", a scris Maria Ghiorghiu.

Duminică dimineaţă, Ramona şi Gabriel Săcărin au plecat spre America alături de micuţa Sorina. Luni, cei trei au ajuns la casa familiei şi micuţa i-a cunoscut pe cei doi copii naturali ai soţilor Săcărin. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro