Maria Ghiorghiu, premoniție alarmantă: „Cutremure de 7,1 – 7,9? Iadul pe Pământ!”

Maria Ghiorghiu © Arhivă

Maria Ghiorghiu ne dă, din nou, emoții, prin intermediul unor noi previziuni cutremurătoare. Celebra prezicătoare nu are vești bune, vorbind despre un seism de proporții și despre niște zile în care ne vom lovi de „iadul pe Pământ”.

Maria Ghiorghiu a scris, ieri, pe blogul ei că i s-au arătat cifrele exacte ale unui cutremur de mare magnitudine. Pe urmă, a continuat seria de avertismente alarmante cu un incendiu de proporții.

„În această după amiază, aud glas care spune așa: ‘Institutul de Fizică a Pământului’, clipă în care văd scris cu negru pe fond alb două cifre mari. Aceste cifre erau: ‘7,9 (la partea de sus), Iar sub 7,9, la distanță de circa 50 cm, văd scris așa: ‘7,1’. Dragii meu, unde vor fi aceste cutremure, eu nu știu. (...) Mă trezește un gla scare spune așa: ‘Douăzeci de zile groaznice!’ (...) Pe stradă, veneau la vale valuri înalte de fum negru-gri intens. Valurile de fum erau înalte de câțiva metri. (...) Puteau fi de la un incendiu uriaș, puteau fi de la o explozie uriașă a ceva important sau de la eruperea vreunui vulcan mare”, a scris Maria Ghiorghiu, pe pagina sa.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro