Detalii șocante despre avionul care a luat foc pe aeroport, în Moscova. Maria Ghiorghiu a prevestit tragedia!

Detalii șocante despre avionul care a luat foc pe aeroport, în Moscova. Maria Ghiorghiu a prevestit tragedia! © Facebook

Ieri, un avion a fost cuprins de flăcări pe un aeroport din Moscova, iar în urma tragediei, peste 41 oameni au murit și alți 10 au fost răniți. Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a prevestit totul, în urmă cu puțin timp!

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a prevestit o tragedie care s-a adeverit. În data de 15 noiembrie 2018, Maria Ghiorghiu a vorbit pe blogul său despre un avion care va lua foc, iar acum, cumplita premoniție s-a adeverit. 

În cursul serii de duminică, un avion a aterizat forțat pe un aeroport din Moscova și a fost cuprins de flăcări. În urma accidentului aviatic, peste 41 persoane au murit și alte 10 au fost rănite, iar Maria Ghiorghiu a prevestit totul, într-un articol publicat pe blogul său. 

„Vom auzi dragii mei de un avion în flăcări, în timpul zborului. 
Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului atât pentru cei din avionul care va lua foc sau care va fi lovit de vreo rachetă dacă se dovedește a fi militar, cât și pentru oamenii de la sol, acolo unde va cădea acest avion în flăcări”
scria, la momentul respectiv, Maria Ghiorghiu. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro