Maria Ghiorghiu anunță un cutremur puternic: „Cade pe spate, se prăbușește din temelii”

Maria Ghiorghiu anunță un cutremur puternic: „Cade pe spate, se prăbușește din temelii” © arhivă

Maria Ghiorghiu anunță alunecări de teren puternice, dar și un posibil cutremur. Celebra clarvăzătoare a postat pe blogul său o premoniție cutremurătoare, care îți dă fiori!

Maria Ghiorghiu a anunțat pe blogul său o nouă premoniție! Celebra clarvăzătoare susține că se vor produce alunecări de teren puternice și este posibil chiar să se producă și un cutremur. 

„În această noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor,văd înspre Sud -Vest o casă cu pereți văruiți în bleu sau alb, o casă bătrânească părea la prima vedere. 
Brusc,un perete al acestei case ,posibil peretele din fată,cade pe spate, se prăbușește din temelii. 
Dintr-o singură mișcare,întreg peretele se dărama. 
Prieteni dragi, cred că vom auzi de grave alunecări de teren,sau posibil de vreun Cutremur mai violent,deși nu vedeam că s-ar putea clătina pămantul.

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului, ca să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi,și să ne ierte pentru toate câte am greșit cu voie sau fără de voie. 
Să mulțumim în fiecare clipă PREA SFINTEI TREIMI și MAICII LUMINII, pentru că suntem sănătoși, putem să ne bucurăm de cei dragi, putem să facem lucruri și fapte bune care ne aduc mântuirea Sufletului nostru”
a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro