Maria Ghiorghiu lansează o nouă premoniție cutremurătoare: „Un cutremur cu mișcări mărunte, dar intense”

Maria Ghiorghiu lansează o nouă premoniție cutremurătoare: „Un cutremur cu mișcări mărunte, dar intense” © arhivă

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu le dă din nou temeri și le face pielea de găină cititorilor ei. Aceasta a publicat pe blogul să un mesaj de-a dreptul terifiant ce se leagă de un cutremur puternic, de care toată lumea va auzi, la un moment dat. 

Maria Ghiorghiu a lansat o nouă premoniție care îți dă fiori. Celebra clarvăzătoare a vorbit pe blogul său despre un cutremur puternic ce urmează să se producă, iar povestea este cu atât mai tragică cu cât clarvăzătoarea vorbește și de o fetiță care este victimă a cutremurului. Aceasta mărturisește că o vede clar în visul său pe fetiță stând la masă, iar producerea cutremurului o sperie îngrozitor pe micuță.

„Este o încăpere micuță în care o fetiță de doar câțiva anișori mânca un colț de pâine. 
Brusc începe un cutremur cu mișcări mărunte dar intense, iar fetița rămăsese uimită deoarece îi tremura mânuța în care ținea pâinea și parcă nu reușea să mai muște din bucata de pâine. 
Fetița mă vedea că sunt aproape de ea și mă privea cu teama de Cutremurul care tocmai avea loc dar totodată se liniștise, văzându-mă aproape de ea. 
Dragii mei, vom auzi de un cutremur mai intens, un cutremur care va afecta și locuitorii locului”
a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său. 

Maria Ghiorghiu, despre Alexandra Măceșanu

Pe blogul ei personal, Maria Ghiorghiu a postat un mesaj prin care le povestește tuturor faptul că Alexandra Măceșanu este încă în viață. Mai mult, celebra clarvăzătoare spune că este posibil ca adolescenta să fie mutată dintr-un loc în altul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro