Maria Ghiorghiu, premoniție dureroasă pentru oamenii bogați, care nu îi ajută pe cei ce sunt la necaz: „Nu dau o firimitură de pâine”

Maria Ghiorghiu, premoniție dureroasă pentru oamenii bogați, care nu îi ajută pe cei ce sunt la necaz: „Nu dau o firimitură de pâine” © arhivă

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său personal o nouă premoniție, care de această dată le este adresată oamenilor care au bani, dar care nu îi ajută niciodată pe cei aflați în impac sau la necaz. 

Celebra clarvăzătoare este de părere că oamenii bogați ar trebui să se uite mai mult în jurul lor, pentru a le acorda mai multă atenție și celor aflați la necaz. Tot despre ei, Maria Ghiorghiu susține că zgârcenia îi va face să plătească totul, cu vârf și îndesat. 

„Din păcate, mare adevăr spunea acest glas. 
Unii dintre semenii noștri sunt putrezi de bogați și nu dau o firimitura de pâine unui câine, d-apoi unui om amărat. Dar mare și cumplită le va fi pedeapsa divină,pentru zgârcenia lor,pentru neiubirea fată de Aproapele lor aflat în chin și-n suferință. 
Pentru astfel de oameni putrezi de bogați și avari, DUMNEZEU ne spune că, mai bine le-ar fi fost lor dacă nu s-ar fi născut”
a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul ei personal. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro