Maria Ghiorghiu, anunţ cutremurător: "Prăpăd! Vijelii cumplite! Ploi torenţiale!"

Maria Ghiorghiu, anunţ cutremurător: "Prăpăd! Vijelii cumplite! Ploi torenţiale!" © Facebook

Maria Ghiorghiu vine cu veşti şocante! Cunoscuta clarvăzătoare susţine că vom avea parte de vijelii puternice şi ploi torenţiale. 

De asemenea, hidrologii au emis un cod portocaliu de inundaţii, va intra în vigoare începând cu această seară, de la orele 18:00, până mâine, la 16:00 și este valabil pentru râuri din județele Maramureș, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Cluj, Sălaj și Mureș, anunță ANM. Totodată, este în vigoare și un cod galben de inundații, valabil până marți, la miezul-nopții, pentru râuri din județele Suceava, Alba, Maramureș, Satu Mare, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Arad, Sibiu, Timiș, Caraș-Severin, Covasna, Gorj și Bacău.

Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare pentru Constanța și Galați! Oamenii sunt îngroziți

"În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd înspre sud-vest, cum ploua cu găleata, iar vântul îndoaie totul, culcă totul la pămant. Începuse o ploaie cumplită, o ploaie torenţială cu bulbuci. Vântul lua pur şi simplu tot de la pămant şi le zbura prin aer; inclusiv acoperişurile caselor zburau în vant", a scris Maria Ghiorghiu.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro