Marian Drăgulescu, scos din minţi de prietenul pe care l-a salvat de la moarte! Cum a reacţionat campionul!

+5 click pentru
galerie

Gimnastul Marian Drăgulescu a avut parte de o surpriză neplăcută, chiar din partea prietenului necuvântător pe care l-a salvat de la moarte.

Invitat la "Stăpânii vedetelor" – emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars -, Drăgulescu îi povesteşte Andrei Trandaş cum l-a scos din pepeni câinele său, pe care l-a salvat din mâinile hingherilor. "Se numeşte Benny şi îl avem de anul trecut, din noiembrie. Are în jur de doi ani şi jumătate. L-am găsit la uşa apartamentului părinţilor mei. Ei locuiesc la etajul 8 şi s-au trezit cu el la uşă. Putea să se oprească la orice alt apartament, însă a urcat până la etajul 8 şi s-a oprit la uşa părinţilor... N-a mai vrut să plece. Vecinii au început să discute, că vor să cheme hingherii, iar atunci am decis să îl iau eu, fiindcă aşa cum avem grijă de un câine, putem avea grijă şi de al doilea", povesteşte Marian Drăgulescu.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars!

Devenit membru al familiei, Benny a început să se comporte precum un copil răsfăţat, iar când a fost lăsat singur în maşină, i-a oferit o surpriză de proporţii stăpânului. "L-am lăsat în maşină şi mi-a cam distrus maşina... Mi-a ros tetierele de la bancheta din spate, mi-a ros butonul de la sistemul de navigaţie... Eu am maşină break şi ar fi avut suficient lor în spate, în portbagaj. Am pus trei grilaje, ca să nu mai treacă din portbagaj pe banchete, dar le-a rupt pe toate. Aşa că am renunţat. Nu am mai pus grilaj. Asta este... Când conduc, rămâne în spate. Cum cobor din maşină, se duce pe locul şoferului şi, dacă aşteaptă prea mult, începe să îşi facă de lucru...", explică sportivul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro