Marian Roşca a murit. Românul era în comă profundă, în urma prăbuşirii podului din Genova

Marian Roşca © Facebook

Marian Roşca, românul declarat inițial mort, apoi descoperit în viață de rudele sale a fost declarat mort în urmă cu puţin timp de directorul spitalului unde era internat. Românul este victima cu numărul 42 a tragediei din Italia.

Anunțul morții lui Marian Roşca a fost făcut public în urmă cu puţin timp de directorul spitalului în care era internat, potrivit primocanale.it.

Responsabilii spitalului San Martino au precizat că starea românului era extrem de gravă. "În spitalul nostru sunt doi pacienți în stare foarte gravă, ambii la reanimare. Unul dintre ei este mai grav. Acesta a suferit un traumatism cranian devastator și un traumatism toracic și este în comă”, au precizat medicii despre starea lui Marian Roşca.

Ministerul Afacerilor Externe confirmă decesul

"Cetățeanul român rănit în urma prăbușirii viaductului Morandi a încetat din viață în cursul acestei zile. Decesul a fost notificat de către medici, atât familiei, cât și reprezentanților Consulatului General al României la Torino aflați la spital. Reprezentanții echipei consulare sunt în contact cu familia cetățeanului român și acordă asistența consulară necesară în astfel de situații, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsuflețit și a certificatului de deces. Ministerul Afacerilor Externe transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente extrem de dificile", precizeaza MAE.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro