Mariana a fost ucisă de soţul ei pentru că a refuzat un joc erotic. Acum criminalul din Ploieşti a primit o nouă sentinţă

Criminalul din Ploieşti a primit o nouă sentinţă © observator.tv

Tânărul din Ploieşti care şi-a ucis viitoare soţie pentru că a refuzat un joc erotic a primit acum o nouă sentinţă, pe lângă pedeapsa pe care trebuie să o execute, pentru uciderea Marianei.

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti l-au condamnat pe Alexandru Ştefan Rusu la 22 de ani de închisoare. În plus, tânărul a fost obligat să plătească daume morale în valoare de 50.000 de euro pentru fiecare dintre cei doi copii minori ai Marianei, femeia pe care a ucis-o, dar şi 5.000 de euro cheltuieli de înmormântare. Decizia judecătorilor a fost una definitivă, însă acum agresorul a mai primit o sentinţă.

Ploieşteanul a fost acum condamnat şi pentru tentativă de viol, după ce a agresat o altă tânără, martoră la uciderea Marianei. Astfel, la cei 22 de ani de închisoare pe care ii are de executat, acum Alexandru a mai primit 6 ani, pentru tentativă de viol.

După primirea şi celei de a două sentinţă, Alexandru Ştefan Rusu a contestat decizia Judecătoriei Ploieşti, acum magistraţii Curţii de Apel vor fi cei care vor da sentinţa finală.

Incidentul în care Mariana şi-a pierdut viaţa a avut loc în luna februarie 2017. Atunci viitoarea soţie a criminalului a chemat două prietene acasă, dintre care una în vârstă de 17 ani. Pe seama alcoolului consumat, Alexandru a propus la un moment dat un joc erotic, însă cele trei femei au refuzat propunerea bărbatului. La refuzul primit, omul a răbufnit şi şi-a înjunghiat viitoare soţie cu 34 de lovituri de cuţit. În apărarea femeii a sărit fiul cel mare, însă în zadar. 

În urma acestor lovituri, Mariana s-a stins din viaţă.

După ce a realizat ce a făcut, fiind orbit de furie, dar şi de aburii alcoolului, Alexandru Ştefan Rusu a fugit de la locul faptei, însă câteva zile mai târziu, agresorul s-a predat singur. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro