Mario Fresh a rămas singur. Iubita locuiește în Londra, iar părinții stau în Tenerife

+3 click pentru
galerie

Mario Fresh a rămas singur. Iubita locuiește în Londra, iar părinții stau în Tenerife © instagram

Mario Fresh are un succes răsunător pe piața muzicală din România. Tinerii îi fredonează toate piesele, iar concertele vin pe bandă rulantă. Artistul a rămas singur în România. Familia sa s-a mutat în Tenerife, iar iubita locuiește în Londra. 

Mario Fresh are parte de o carieră de succes. Este un artist iubit de mii de fani, însă cei mai apropiați oameni ai acestuia nu sunt alături de el fizic. Cântărețul a vorbit la Răi da Buni despre cariera sa, dar și despre viața personală. Recent, părinții săi și-au luat o locuință în Tenerife, iar iubita sa, fiica cunoscutei Andreea Esca, locuiește în Londra, acolo unde își are studiile. Deși îi este destul de greu, Mario Fresh a afirmat că el nu are de gând să plece în afară. Îi este bine în țară, dar totuși o să facă cât mai des zboruri către Londra, la iubita sa.

De Crăciun artistul va merge în Tenerife, iar aceasta are o dorință pe care speră să o îndeplinească. Este foarte curios dacă va găsi acolo ingredientele necesare pentru ca ai lui să facă sarmele și să simtă gustul de preparate românești exact ca în țara în care trăiește. 

Anul acesta, tânărul artist a schimbat prefixul

"Fac 20 de ani, schimb prefixul, fac o mare, mare petrecere pe 8 august. Pe 9 e ziua mea. Petrecerea mea va fi cea mai mare a mea. Așa am hotărât cu băieții, schimb prefixul, e totul frumos, merge totul cum am plănuit. Sunt foarte, foarte mulțumit. Vreau să fie show din ăla mare să ne distrăm, să dansăm.", a declarat Mario Fresh, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro