Mario Iorgulescu ar fi fost internat la dezintoxicare, înainte de a provoca accidentul în care și-a pierdut viața un tânăr

Mario Iorgulescu ar fi fost internat la dezintoxicare, înainte de a provoca accidentul în care și-a pierdut viața un tânăr © Arhiva

Apar detalii incredibile despre ce se întâmpla în viața lui Mario Iorgulescu, înainte de a provoca un accident în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr în vârstă de doar 24 de ani.

Conform observator.tv, Mario Iorgulescu ar fi fost internat într-un centru de dezintoxicare și, drept recompensă că a acceptat să primească tratament, tatăl său, Gino Iorgulescu, l-ar fi recompensat chiar cu bolidul de lux la volanul căruia se afla în noaptea fatidică. Mario Iorgulescu ar mai fi făcut praf alte două mașini, tot de lux. Gino Iorgulescu ar fi știut despre dependențele fiului său de droguri și alcool și i-ar fi promis că dacă se tratează îi cumpără bolidul de 300.000 de euro. Potrivit unor surse judiciare, fiul șefului LPF ar fi fost externat cu doar câteva luni înainte de a se urca beat la volan, cu o alcoolemie de 1.96 g/l și să provoace un accident mortal, pe șoseaua Chitilei.

Care este starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu se află în continuare internat la Spitalul Elias din București. El se află la Terapie Intensivă și se recuperează, după operația suferită la câteva ore după accident.

"Anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică pesistă", au precizat medicii de la Spitalul Elias într-un comunicat de presă.


facebook whatsapp twitter pinterest