Mario Iorgulescu s-a trezit din comă? Va plăti pentru crimă? "De ce să îi ia viaţa un om aşa, că eu m-am chinuit mult pentru el"

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă? Va plăti pentru crimă? "De ce să îi ia viaţa un om aşa, că eu m-am chinuit mult pentru el" © captura video

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, s-ar fi trezit din comă. Tânărul de 24 de ani ar fi fost deconectat de la aparate, iar acum ar putea să vorbească şi să mănânce singur. Însă, chiar dacă există informaţii că starea de sănătate a lui Mario s-ar fi îmbunătăţit, tânărul nu s-a întors încă în ţară, deşi este aşteptat de procurori.

La mai bine de o lună de la producerea accidentului, mama tânărului ucis încă speră ca Mario Iorgulescu să plătească pentru ceea ce a făcut.

Mama tânărului mort, distrusă de durere

"Nu vreau nimic decât să se facă dreptate, atât. Copilul meu n-a fost vinovat. Copilul meu avea 40 la oră. Copilul meu n-a făcut nimic. Nu era băut, nu era nimic. Pur şi simplu se ducea acasă. De ce să mi-l omoare aşa un om? De ce să mi-l omoare aşa? De ce să îi ia viaţa un om aşa, că eu m-am chinuit foarte mult pentru el şi eu nu văd viaţa fără copilul meu.", a declarat mama lui Dany Vicol, la Acces Direct. 

Mario Iorgulescu s-ar afla, în continuare, internat în clinica din Milano. Mai mult decât atât, tânărul ar putea să vorbească cu cei din jur şi nu ar fi păzit, deşi este cercetat pentru ucidere din culpă.

"Ne-au distrsus familia, ne-au distrus viaţa.  Într-un fel sau altul trebuie să plătească.", a spus și mătușa tânărului. 

Procurorii nu au suspendat ancheta şi nici nu s-au deplasat în Italia, ca să îl audieze pe Mario Iorgulescu. Aşadar, tânărul va fi audiat, probabil, când se va întoace în ţară.

"În aceste momente, audierea persoanei Iorgulescu Mario nu este posibilă şi, prin consecinţă, nu este permisă interacţiunea. De la internare şi până acum, starea sa prezintă îmbunătăţiri.", a declarat o sursă, potrivit Acces Direct. 


facebook whatsapp twitter pinterest