Informație bombă în cazul Caracal! A fost găsit un martor-cheie

Informație bombă în cazul Caracal! A fost găsit un martor-cheie © Arhiva

Apar noi informații despre crimele care au șocat întreaga Românie! A fost găsit un martor cheie, o persoană despre care mama Luizei Melencu a susținut că este complicele lui Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit că a ucis-o pe adolescentă.

Este vorba despre o femeie îmbrăcată în haine roșii, care ar fi fost văzută pe camerele de supraveghere în apropierea Luizei, fata dispărută din Caracal în urmă cu câteva luni. Femeia a fost indentificată și va fi dusă la audieri la IGPR zilele ce urmează. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a solicitat aceste demersuri.

Cine e femeia în roșu?

Tonel Pop susține că femeia este un martor-cheie în dispariția fetei, care ar fi apărut alături de Luiza Melencu, în ultimele imagini cu adolescenta înainte să dispară fără urmă.

„După 3 luni de zile, astăzi, în sfârşit, mi-au răspuns şi mie la toate cererile procedurale pe care le-am făcut. Între altele, mi-au spus că îmi admit această cerere de identificare a persoanei. De-aici încolo admit, cum s-ar spune, până acum nu au ştiut de existenţa ei. Mi-au spus că or să caute persoana în roşu”, a declarat Tonel Pop, potrivit România Tv.

O româncă ar fi văzut-o pe Alexandra Măceșanu în zona Napoli, la șase zile după ce s-a aflat de faptul că Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe adolescentă. Acesta s-ar fi aflat la un restaurant, într-un grup mai mre de oameni, iar femeia din Italia se jură că a recunoscut-o de la televizor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro