VIDEO / Primul om care l-a văzut pe fratele lui Mirel Rădoi căzut de la etajul patru face dezvăluiri. "Am auzit o bubuitură"

+2 click pentru
galerie

Primul om care l-a văzut pe fratele lui Mirel Rădoi căzut de la etajul patru face dezvăluiri. "Am auzit o bubuitură" © Captură video

Informaţii de ultimă oră despre ştirea momentului. Fratele fotbalistului Mirel Rădoi s-a auncat de la etaj în urmă cu puţin timp. Avem declaraţiile unui martor la tragedie.

Un bărbat, vecin cu Mihai Rădoi, a avut bubuitura şi când s-a uitat l-a văzut pe fratele fotbalistului întins pe jos. A sunat imediat la 112, apoi a coborât să vadă ce se petrece. Nimeni nu îşi explică de ce a recurs la un asemenea gest. 

"Era băiat calumea, nu a jignit pe nimeni, ne înţelegeam foarte bine. Nu ştiu detalii dacă lucra sau nu lucra. Ştiu că soţia avea un cabinet de coafură. Am auzit o bubuitură. Când am deschis am văzut că e el jos. Am sunat la 112, a venit poliţia. Pe la 12, la 12:01 am sunat eu la 112", a spus cel care l-a văzut pe Mihai Rădoi căzut de la etajul patru. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, Mihai Rădoi este în stare gravă şi i se fac investigaţii.

"E politraumatism în stare foarte gravă, a căzut de la etajul patru, e în curs de investigaţie. Nu ştiu asta (n.r. dacă va fi transportat la Bucureşti). Nu cred că va putea fi transportat. E în stare critică, eu atât pot să vă spun", a declarat pentru Antena Stars purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost dus de urgenţă Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro