VIDEO / Primul om care l-a văzut pe fratele lui Mirel Rădoi căzut de la etajul patru face dezvăluiri. "Am auzit o bubuitură"

+2 click pentru
galerie

Primul om care l-a văzut pe fratele lui Mirel Rădoi căzut de la etajul patru face dezvăluiri. "Am auzit o bubuitură" © Captură video

Informaţii de ultimă oră despre ştirea momentului. Fratele fotbalistului Mirel Rădoi s-a auncat de la etaj în urmă cu puţin timp. Avem declaraţiile unui martor la tragedie.

Un bărbat, vecin cu Mihai Rădoi, a avut bubuitura şi când s-a uitat l-a văzut pe fratele fotbalistului întins pe jos. A sunat imediat la 112, apoi a coborât să vadă ce se petrece. Nimeni nu îşi explică de ce a recurs la un asemenea gest. 

"Era băiat calumea, nu a jignit pe nimeni, ne înţelegeam foarte bine. Nu ştiu detalii dacă lucra sau nu lucra. Ştiu că soţia avea un cabinet de coafură. Am auzit o bubuitură. Când am deschis am văzut că e el jos. Am sunat la 112, a venit poliţia. Pe la 12, la 12:01 am sunat eu la 112", a spus cel care l-a văzut pe Mihai Rădoi căzut de la etajul patru. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, Mihai Rădoi este în stare gravă şi i se fac investigaţii.

"E politraumatism în stare foarte gravă, a căzut de la etajul patru, e în curs de investigaţie. Nu ştiu asta (n.r. dacă va fi transportat la Bucureşti). Nu cred că va putea fi transportat. E în stare critică, eu atât pot să vă spun", a declarat pentru Antena Stars purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost dus de urgenţă Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro