Mărturia cutremurătoare a fiicei lui Bogdan Drăghici, şeful TATA. Micuţa a plâns în hohote când a povestit la ce era supusă

Mărturia cutremurătoare a fiicei lui Bogdan Drăghici, şeful TATA. Micuţa a plâns în hohote când a povestit la ce era supusă © arhivă

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul lui Bogdan Drăghici, bărbatul arestat preventiv pentru 30 de zile după acuzaţiile de abuz asupra uneia dintre fiicele sale vitrege. Copila a plâns în hohote când a povestit prin ce a trecut. 

Potrivit mărturiilor copilei abuzate, coşmarul care a durat timp de cel puţin doi ani ar fi început într-o seară, când bărbatul, după ce a terminat de citit o poveste, s-ar fi strecurat în pat lângă fiica de 10 ani şi ar fi atins-o "într-un mod ciudat". 

Cei care au văzut înregistrarea depoziţiei micuţei despre chinurile pe care le-a trăit au povestit că fata era îngrozită când îşi amintea. Copila a plâns în hohote şi a oftat deseori. Mai mult, sentimentul de vinovăţie părea că a cuprins-o, transmite Libertatea.

Surse judiciare au precizat pentru aceeaşi sursă că însuşi Bogdan Drăghici îi inducea sentimentul de vinovăţie, atunci când o abuza. Cele mai grele momente au fost delegaţia la Cluj cu tatăl şi plecarea mamei din ţară, în Germania. 

Când avea 11 ani, copila, alături de sora mai mare, au plecat cu Bogdan Drăghici într-o delegaţie la Cluj. Acolo, după ce a dormit, micuţa ar fi fost trezită din somn de tată şi dusă în camera lui. Ce ar fi urmat este de-a dreptul îngrozitor. Atunci, practic, abuzul a trecut la un alt nivel. 

De asemenea, timp de o lună, cât mama a fost plecată în Germania, copila ar fi trecut prin momente traumatizante. 

Bogdan Drăghici ar fi abuzat mai multe copile

Vestea că Bogdan Drăghici şi-ar fi violat fiica vitregă a venit ca un şoc pentru toţi cei care îl cunosc, mai ales că nimeni nu se aştepta la aşa ceva, acesta fiind mereu unul dintre cei mai mari susţinători ai familiei monoparentale. În plus, chiar dacă Bogdan Drăghici nu şi-a recunoscut faptele, anchetatorii au precizat că au dovezi împotriva lui şi, culmea, acesta nu şi-ar fi abuzat doar fiica vitregă, ci ar mai avea şi alte victime.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro