Mărturia cutremurătoare a unei vedete din România care s-a întors din morţi / “M-am uitat în jos, la corpul meu, şi...”

+2 click pentru
galerie

Un bărbat celebru din România a avut parte de o experienţă incredibilă, în timpul căreia a aflat ce simt oamenii în momentul în care mor.

Astăzi, la „Lumea nevăzută”, emisiune difuzată începând cu ora 15.45, la Antena Stars, conf. univ. dr. Ionel Mohîrţă, psihosociolog, şi Sorin Lucaci, psiholog, vorbesc despre călătoria prin alte dimensiuni, cum putem percepe şi accesa alte realităţi şi despre ce abilitaţi ai nevoie ca să poţi face o astfel de călătorie. Despre desprinderea sufletului de corp, celebrul psiholog Sorin Lucaci mărturiseşte: “În momentul decorporalizării există acel fir energetic, ca un soi de cordon ombilical i-aş spune eu, între corpul care rămâne şi cel care părăseşte corpul. Această experienţă durează de la câteva zeci de secunde, către un minut. Persoana respectivă are o imagine periferică asupra spaţiului în momentul decorporalizării. Nu vedem cum vedem noi, oamenii obişnuiţi, are un câmp vizual de 360 de grade. Am avut această experienţă de nenumărate ori. Prima mea experienţă în acest sens a fost la o conferinţă europeană. (...) Am început să respir. A început muzica, care este o muzică sacră. Şi, încet încet, am început să ies din mine afară. O senzaţie foarte puternică. Când am ajuns pe la un metru, acolo era foarte cald şi bine şi jos, unde eram, corpul era într-un fel de catalepsie pentru că nu mă mişcasem deloc, doar respiram şi era ca de gheaţă. Când am ajuns acolo şi m-am uitat în jos, la corpul meu, am realizat de ce nu mai vin oamenii înapoi în corp atunci când mor. Pentru că este foarte bine sus, este incredibil”.

Vedeţi intervul integral astăzi, începând cu ora 15.45, la „Lumea nevăzută”, pe Antena Stars!

Sorin Lucaci povesteşte că, în timp ce plutea pe deasupra propriului corp, i-a apărut un tunel de lumină. „Şi, în momentul ăla s-a deschis un tunel în faţa mea, de culoare bej cu mici irizaţii roşii. Iniţial am crezut că este o experienţă perinatală, mă întorc în timp, în timpul naşterii. Dar nu a fost aşa. Am trecut prin acest tunel şi, când am ajuns acolo, toate aceste imagini veneau cu o claritate extraordinară. Era cumva un super HD. Când ieşi din corp vezi, auzi, simţi. Şi am trecut de tunel şi în faţa mea s-a ivit un perete de gelatină, aerat, un fel de abur de culoare verde deschis. Şi am încercat cu mâna, uşor, am intrat prin el, am ieşit dincolo şi acolo am văzut, pe podea, ca o poieniţă, o anaconda mare. Şi mă uitam permanent la el să nu mă muşte. Am trecut pe lângă el, uşor şi în momentul ăla am observat că veneau în faţa mea diferite fizionomii. Pe oamenii ăia însă nu i-am văzut niciodată. Acolo ai o anumită noţiune a timpului. Am crezut că am stat 10 minute, dar trecuseră două ore. Timpul se modificase”, adaugă psihologul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro