Mărturia cutremurătoare a unui medic din Suceava: „Am luat infecția de la directorul medical. Era pozitiv și știa, dar n-a spus” / VIDEO

Mărturia cutremurătoare a unui medic din Suceava: „Am luat infecția de la directorul medical. Era pozitiv și știa, dar n-a spus” / VIDEO © captură A3

Un medic de la Spitalul Județean Suceava a rupt tăcerea! Nicoleta Boldeanu, căci așa se numește, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre tot ce se întâmplă în sistemul sanitar și îndeosebi despre situația din Suceava.

Nicoleta Boldeanu de la Spitalul Județean Suceava, despre fosta conducere a unității

Medicul a adus în atenție un subiect controversat și plin de semne de întrebare: politica de personal instituită la spitalul din Suceava de fostul manager Vasile Rîmbu şi echipa sa.

Acest individ Rîmbu era un tartor. Ordona aiurea, a ajuns la noi cu numiri de la partid și prima grijă pe care a avut-o să se răzbune. Zilnic mă amenința că mă desființează(...). Era o dictatură absolută”, a spus medicul Nicoleta Boldeanu, conform Antena3.

Femeia susține, de asemenea, că a fost amenințată și jignită la serviciu. „Mă amenința, m-a jignit la maximum”, susține medicul.

Mai mult, femeia acuză că, „am luat infecția de la directorul medical, Macovei. Era pozitiv și știa, n-a spus la nimeni. Tot timpul ne chema la ședințe(...). Prea multe cadre sanitare sunt bolnave, e normal așa ceva? A pornit de la conducere”.

Amintim că Suceava și opt comune din zona limitrofă au fost puse în carantină totală, din cauza situației tulburătoare la care s-a ajuns, din cauza unui cumul de nereguli. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro