Mărturia individului acuzat că le-a ucis pe cele două femei din Satu Mare. Şi-a denunţat complicele şi a dezvăluit motivul dublei crime

Mărturia individului acuzat că le-a ucis pe cele două femei din Satu Mare. Cum s-a apărat Marin în faţa anchetatorilor © Facebook

Marţi, 10 decembrie, două femei au fost găsite moarte, în propria locuinţă. Prima suspiciune: omorul. Două zile mai târziu, un individ de 42 de ani a fost reţinut, două ce Teba, câinele Poliţiei Române, i-a luat urma. Marin Pinte a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după audieri.

Marin Pinte, bărbatul de 42 de ani acuzat că le-a ucis pe cele două femei din Satu Mare, în vârstă de 54, respectiv 63 de ani, şi-a recunoscut într-un final crimele şi, mai mult, le-a spus anchetatorilor că a avut şi un complice. Este vorba despre un bun prieten de-ai săi, care a fost, de asemenea, condus la audieri.

Cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice înaintea comiterii dublei crime din Satu Mare. 

Iniţial, ajuns în faţa anchetatorilor, Marin Pinte le-a spus acestora că petele de sânge de pe haine provin de la un porc pe care l-a sacrificat în acea zi. Rezultatele probelor ADN prelevate de criminalişti vor stabili dacă spusele individului se confirmă sau dacă sângele aparţine celor două victime. 

Ulterior, Marin Pinte a recunoscut la audieri dubla crimă, conform unor surse din anchetă citate de stirileprotv.ro. Bărbatul era vecin cu cele două victime.

Marin Pinte a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Care a fost motivul crimei 

A mărturisit, fără să ofere alte amănunte, că le-a omorât pe cele două femei "din dragoste".

Marin Pinte fusese condamnat în 2015 la şase ani de închisoare pentru tentativă de omor, după ce şi-a bătut cu sălbăticie soţie. În luna mai a anului 2018, bărbatul a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro