Mărturia şocantă a mămicii căreia i-a fost retezat un picior, sub privirile copiilor! Declaraţii emoţionante

+3 click pentru
galerie

Numele ei e Stela Bizdu, fiică, mamă, soţie şi, dincolo de toate, o femeie puternică, protagonistă a unui eveniment şocant, petrecut chiar sub privirile unor copii.

Păr blond, ochi calzi, buze perfecte, toate îi întregesc chipul angelic. Povestea ei te inspiră şi te face să vezi fiecare secundă cu alţi ochi. A trăit cumpăna vieţii, iar acum încearcă să le arate tuturor că viaţa poate fi trăită frumos şi cu un picior... retezat. "Am venit în Bucureşti pentru a-mi cumpăra haine de naşă. Am vrut să cobor din maşină, iar de pe contrasens, o maşină a ricoşat şi a intrat direct în mine. Piciorul mi-a fost strivit de portieră. Am avut dureri cumplite, groaznice. În primele secunde am crezut că am murit, vorbeam cu mine şi nu înţelegeam ce se întâmplă. Auzeam ţipetele mamei mele, era multă agitaţie în jurul meu", povesteşte Stela Bizdu.

Povestea, pas cu pas, dar şi cine este îngerul care a salvat-o la timp, aflaţi, în premieră, azi, la Star Special, începând cu ora 13:00, pe Antena Stars!

O secundă a schimbat totul, o secundă care a făcut limita dintre viaţă şi moarte! Se zbătea între viaţă şi moarte, era întinsă pe jos, dar nu simţea durerea. În minutele în care toţi cei prezenţi încercau să o salveze, Stela avea un singur gând... copilul. "Când s-a produs accidentul, în maşină cu mine se afla sora mea şi copiii noştri. Am văzut cum copilul meu privea încremenit la tot ceea ce se întâmplă. Îi rugam să îi îndepărteze să nu vadă prin ce trec", mărturiseşte victima accidentului cumplit. Au urmat minute şi ore critice. Soţul, mama şi sora Stelei aştepau, din secundă în secundă, veşti din partea medicilor. "După ce a sosit ambulanţa, le-am spus medicilor să mă bage în comă, pentru că nu mai rezistam durerilor. Sora mea l-a anunţat pe soţul meu, era disperat. Îmi povesteşte şi acum că nu ştie cum a ajuns la spital", adaugă Stela Bizdu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro