Mărturia cutremurătoare a lui Cristian, şoferul care a aflat că iubita lui a murit în accidentul din cauza căruia era blocat în trafic

Mărturia cutremurătoare a lui Cristian, şoferul care a aflat că iubita lui a murit în accidentul din cauza căruia era blocat în trafic © Facebook

Cristian Miculaiciuc, şofer la o firmă de curierat din Anglia, a aflat că stătea blocat în trafic din cauza accidentului în care iubita lui, pe care o ştia în drum spre muncă, a murit.  Acum, tânărul este sfâşiat de durere, iar mărturia lui este de-a dreptul cutremurătoare.

Sorina Gheorghe şi Cristian Miculaiciuc s-au cunoscut peste hotare şi, de trei ani, aveau o relaţie. Un accident cumplit însă, le-a spulberat toate visurile. Acum, tânărul îşi plânge pierderea. 

"Am ajuns pe M5 la ora 9, dar accidentul se întâmplase la ora 5:40. Am făcut livrări în tot acest timp. Poliţia m-a sunat pe mine şi pe mama ei. Se îndrepta spre locul de muncă din Aston. Sorina a fost un om foarte bun şi iubitor. Muncea din greu şi era o persoană pozitivă, te făcea să te simţi fericit în prezenţa ei", a mărturisit Cristian Miculaiciuc, potrivit birminghammail.co.uk.

Cristian Miculaiciuc a rămas blocat în trafic, în apropiere de Birmingham, la nici un kilometru de locul unui accident mortal. După o oră, românul a fost sunat de Poliţie şi anunţat că iubita lui, Sorina Gheorghe, a murit în acel accident, potrivit birminghammail.co.uk.

Româncă moartă într-un accident cumplit, în Anglia

Sorina Gheorghe se afla la volanul unui autoturism şi mergea spre locul de muncă. Însă, la o distanţă scurtă de Birmingham, maşina româncei a fost lovită din plin de un alt autoturism, în care erau doi bărbaţi. 

În urma accidentului, românca şi-a pierdut viaţa şi drumul a fost închis mai bine de şase ore. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest