Mărturie șocantă din Spitalul din Suceava: "Se aud telefoanele sunând din sacii negri cu care sunt cărați morții"

Mărturie șocantă din Spitalul din Suceava: "Se aud telefoanele sunând din sacii negri cu care sunt cărați morții" © facebook

Rudele paciențiilor decedați la Suceava din cauza infecției cu noul coronavirus, fac declarații cutremurătoare. Nepoata unui bolnav povestește cum a aflat că a murit bărbatul.

Pacientul de 83 de ani a fost internat în Spitalul Județean din Suceava în urmă cu patru zile, cu simptome de astm, fără să fi fost testat pentru COVID-19. Familia așteaptă acum rezultatele testelor, după bărbatul a murit, după cum a susținut nepoata bărbatului, pentru g4media.ro.

”Unchiul meu a murit dimineață la ora 5. Nu răspundea la telefon și familia a intrat în panică, nimeni nu știa nimic. Avem în famillie o doctoriță care a dat telefoane în tot spitalul și așa a aflat că e mort. A aflat de la morgă”, a spus Gianina Ursu, nepoata pacientului.

Mai mult, femeia povestește cum unchiul ei le-a spus celor din familie că auzea telefoanele persoanelor decedate, din sacii cu care erau transportați spre morgă.

”Cu o zi în urmă, unchiul meu spunea familiei că din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți sună telefoanele. Erau rudele care sunau să afle ce se întâmplă cu ei. Unchiul meu a fost marcat de această imagine. În cele din urmă, și el a murit în spital”, a mai spus Gianina Ursu.

Suceava, primul județ în carantină totală

În urma infectării în masă a locuitorilor și a personalului medical din Suceava, județul a fost închis. Toate persoanele care intră și ies din localitate sunt controlate de oamenii legii, aflați la fiecare intrare în județ.

Această măsură dură a fost luată din cauza numărului mare de infectări și decese. Pacienții pozitivi erau internați pe mai multe secții ale Spitalului Județean Suceava, motiv pentru care acesta a devenit un focar de infecție, atât pentru alți bolnavi, cât și pentru angajații unității medicale.

Prin Ordonanța militară nr. 6, anunțată de Ministrul de Interne, Marcel Vela,  a fost instituită această reglementare a carantinării județului Suceava, dar și a altor localități din împrejurimi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro