Mărturiile șocante ale unui pacient vindecat de coronavirus: "Mâncarea era ca pentru porci"

Mărturiile șocante ale unui pacient vindecat de coronavirus: "Mâncarea era ca pentru porci" © pixabay

Al patrulea pacient depistat pozitiv cu noul coronavirus face dezvăluiri despre perioada în care a fost internat.

Bărbatul de 47 de ani din Timișoara a făcut dezvăluiri despre cum a fost tratat de coronavirus.

"Am fost singur în salon, medicii nu veneau niciodată la mine, doar când îmi făceau testul.", a mărturisit pacientul, pentru româniatv.net.

Mai mult decât atât, bărbatul spune că mâncarea era îngrozitoare.

"Mâncarea era ca pentru porci, cred că nici porcii nu ar fi mâncat așa ceva, bine că am avut eu de acasă", mai spune timișoreanul.

Deși medicii s-au lăudat cu vindecarea pacientului, ei nu au spus și care a fost tratamentul administrat celor infectați. Totuși, bărbatul de 47 de ani a dezvăluit faptul că tratamentul nu constă în multe medicamente.

"Nu știu ce medicament era ăla, că îmi dădeau una pe zi, dimineața", mai adaugă bărbatul.

Asemenea primului pacient vindecat de coronavirus, și timișoreanul spune că nu a avut deloc simptome specifice infecției.

"Nu mă simțeam rău deloc, mi-au dat 14 zile de stat în casă. Doar am fost răcit, primul test a ieşit negativ, al doilea pozitiv.", a mai povestit bărbatul vindecat.

Cum a fost infectat bărbatul din Timișoara

Bărbatul a fost diagnosticat pe 28 februarie cu coronavirus, după ce s-a întors din Italia. El s-a aflat în același avion cu femeia de 38 de ani, tot din Timișoara, care s-a întors din Peninsulă, pe 20 februarie.

Bărbatul a stat pe scaunul din dreapta de lângă cel al femeii, și deși medicii au considerat că cei doi au fost contacți direcți, pacientul nu a crezut acest lucru, spunând că nu a vorbit cu nimeni din avion.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro