Masacru la Spitalul Săpoca din Buzău! Patru pacienţi au fost ucişi cu un stativ de perfuzii şi alţi nouă sunt răniţi

Masacru la Spitalul Săpoca din Buzău! Patru pacienţi au fost ucişi şi alţi nouă sunt răniţi © reporterbuzoian.ro

Măcel la Spitalul Săpoca din Buzău! În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, un pacient în vârstă de 38 de ani a ucis patru persoane, iar alte nouă au fost grav rănite. Bărbatul a intrat înarmat cu un stativ de perfuzii în două saloane şi i-a atacat pe toţi ce i-au ieşit în cale. 

Atacatorul în vârstă de 38 de ani a ieşit din salonul în care era internat de doar două zile la Spitalul Săpoca din Buzău cu un stativ de perfuzii şi s-a năpustit asupra celorlalţi pacienţi din două saloane vecine, în mijlocul nopţii. 

Se pare că victimele masacrului sunt persoane de peste 60 de ani, care erau internate cu demenţă ori alte boli psihice. Acestea nici nu au conştientizat ce se întâmplă în timpul atacului cu stativul de perfuzii, potrivit reporterbuzoian.ro.

În jurul orei 03:30, la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie la Spitalul Săpoca, după ce cadrele medicale au anunţat că un bărbat a rănit mai mulţi pacienţi. Poliţiştii l-au imobilizat pe atacator în curtea spitalului, acolo unde, transmite IPJ Buzău, se manifesta violent.  

Bărbatul de 38 de ani a fost internat de bună voie în spital, cu sevraj etilic. Conform aceleaşi surse, înainte de a ajunge în Spitalul Săpoca din Buzău, atacatorul locuia cu mama lui şi nu avea ocupaţie. 

Duminică dimineaţă, Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca este plin de poliţişti şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, în vederea cercetărilor. Atacatorul se află acum în custodia oamenilor legii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro