Mașina Jandarmeriei, răsturnată în sanț, la Sălaj. Un bolid a tăiat calea autospecialei

Mașina Jandarmeriei, răsturnată în sanț, la Sălaj © Info Trafic jud Salaj

Duminică a avut loc un accident în Șimleu Silvaniei. Mașina Jandarmeriei a ajuns cu roțile în sus, într-un sanț, după ce un bolid i-a tăiat calea.

O mașină a Jandarmeriei județului Sălaj nu a mai ajuns la o intervenție, ci direct cu roțile în sus, într-un sanț, în orașul Șimleu Silvaniei. Autospeciala se deplasa către localitatea Pustă, acolo unde trebuia să intervină. Mașina avea în funcțiune atât sistemele acustice, cât și pe cele luminoase, însă tot nu a fost de ajuns pentru un alt participant la traffic care i-a tăiat calea.

Jandarmii au fost solicitanți printr-un apel la 112 pentru a interveni în localitatea Pustă, însă nu au mai ajuns la intervenție. În încercarea de a evita un impact devastator cu șoferul bolidului roșu care le-a tăiat calea, șoferul autospecialei de Jandarmerie a tras de volan și a ajuns cu roțile în sus, direct în sanț.

În autospecială se afla un  echipaj auto, format din doi subofiţeri jandarmi, însă, din fericire, cei doi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totuși, în urma accidentului autospeciala a fost avariată grav.

"O autospecială aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a fost implicată într-un eveniment rutier pe raza oraşului Şimleu Silvaniei. La momentul producerii evenimentului, echipajul auto, format din doi subofiţeri jandarmi, se deplasa, având sistemele de avertizare acustice şi luminoase în funcţiune, la o intervenţie în localitatea Pustă, în urma unui apel pe 112. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, subofiţerii jandarmi neavând nevoie de îngrijiri medicale. În cauză se fac verificări de către poliţisti din cadrul Poliţiei Oraşului Şimleu Silvaniei", informează autorităţile.

În acest caz se fac acum de către oamenii legii din Șimleu Silvaniei. verificări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro