Mașina unui polițist din Arad, mistuită de flăcări. Bărbatul ar fi primit amenințări

Mașina unui polițist din Arad, mistuită de flăcări. Bărbatul ar fi primit amenințări © arhiva

Fostul adjunct al șefului IPJ Arad ar fi primit amenințări cu moartea, iar o altă persoană i-ar fi promis că îl va distruge și va pierde tot ce are mai drag. La scurt timp, mașina de lux a acestuia a luat foc inexplicabil. 

O mașină de lux a unui polițist a luat foc chiar în fața casei din Arad, iar pompierii au intervenit rapid pentru stingerea incendiului. Pompierii au analizat cauzele producerii acestuia și susțin că focul a izbucnit din cauza unei defecțiuni la instalația electrică. Totuși, bărbatul este sigur că nu este vorba despre asta, așa că a decis să contesteze expertiza. 

"Incendiul a fost anunțat pe SNAU 112 şi preluat în Dispeceratul colocat ISU/SAJ la ora 20.46. La ora 20.47, a fost alarmat Detașamentul de Pompieri Arad si S. V. S. U Sântana care are in dotare autospeciala de stingere. La ora 20.54 SVSU Sântana a ajuns la locul incendiului si l-a localizat in aproximativ 2 minute fiind stins in aproximativ 10 minute. In acel moment autospeciala de intervenție a Detașamentului de Pompieri Arad a fost "întoarsă la bază", fără a ajunge la locul intervenției, situația de urgență fiind eliminată. În conformitate cu prevederile legale Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgentă au dreptul de a stabilii "cauza probabilă de incendiu" sau la întocmirea raportului de intervenție să precizeze "cauza in curs de stabilire" iar ISU Arad să stabilească o comisie de cercetare a cauzei de incendiu. În speța de față SVSU Sântana a stabilit cauza probabila de incendiu. Sursa de aprindere: scurtcircuit electric. Mijloace care puteau produce aprinderea: acumulator, baterie. Primul material care a ars: mase plastice(articole de mase plastice, izolatie cabluri). Imprejurare determinantă: mașini, utilaje sau alte aparate ori consumatori electrici cu defecțiuni", precizează pompierii, potrivit observator.tv.

Polițistul ar fi avut și un scandal cu unul dintre sefii săi din Poliție, despre care ar fi reclamat superiorilor săi anumite abuzuri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro